Dertig winstgevende niches om over te bloggen

Winstgevende niches om over te bloggen

Het is niet altijd eenvoudig om een goede niche te vinden voor je blog of website. Nog moeilijker misschien is om in te schatten of een bepaalde niche winstgevend kan zijn. Om je daarmee te helpen heb ik hier een lijstje opgesteld van meer dan 30 niches die volgens is winstgevend kunnen zijn, én leuk om over te schrijven natuurlijk.

Veel van de onderwerpen in deze lijst zijn vrij breed. Het is perfect mogelijk om die onderwerpen nog verder te gaan verfijnen en je blog over een subniche van deze niches te schrijven.

Kunst
De kunstniche bevat blogs gericht op de wereld van de beeldende kunst, het delen van nieuws, kunstenaarsverhalen en (natuurlijk) kunstwerken.

Bloggen
De bloggen-niche bevat blogs die betrekking hebben op de ins en outs van het bouwen van een populaire blog die een groot publiek trekt.

Carrière
De carrière-niche bevat blogs over het vinden en behouden van je perfecte baan, succesvol zijn op de werkplek en uiteindelijk het opbouwen van een bevredigende en lonende carrière.

Ambachten
De niche Ambachten bevat blogs die ambachtelijke projecten delen om mensen te inspireren en te helpen die graag dingen met hun handen maken.

Doe-het-zelf
De doe-het-zelf-niche bevat blogs voor mensen die graag dingen maken, aanpassen of repareren zonder de hulp van dure professionals.

Onderwijs
De niche Onderwijs bevat blogs met betrekking tot het lerarenberoep, met tips en hulpmiddelen die leraren in de klas kunnen gebruiken.

Mode
De niche Mode bevat blogs die inspireren tot nieuwe outfitideeën en die mensen op de hoogte houden van de laatste modetrends.

Filmmaken
De niche Filmmaken bevat blogs die aspirant-filmmakers helpen de kunst van film- en/of videoproductie onder de knie te krijgen.

Fitness
De fitness-niche bevat blogs die oefeningen delen om mensen te helpen hun lichaam in vorm te krijgen.

Eten en drinken
De niche Eten en Drinken bevat blogs die allerlei recepten voor heerlijke gerechten en drankjes delen, zodat mensen ze thuis kunnen namaken.

Tuinieren
De niche Tuinieren bevat blogs voor mensen met groene vingers die trots zijn op het creëren van een prachtige tuin voor hun huis.

Gezondheid
De niche Gezondheid bevat blogs die advies delen over hoe mensen voor hun lichaam kunnen zorgen en gezonder kunnen leven.

Interieur ontwerp
De niche Interieurontwerp bevat blogs voor mensen die mooie en stijlvolle huizen willen creëren door middel van interieurontwerp.

Leiderschap
De niche Leiderschap bevat blogs die zijn gericht op het helpen van mensen in leidinggevende posities om hun eigen prestaties en die van hun team te verbeteren om persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken.

Marketing
De niche Marketing bevat blogs die zijn gericht op de kunst van het promoten en verkopen van producten of diensten.

Online business
De niche Online Business bevat blogs die mensen helpen hun eigen bedrijf online te starten en winst te maken.

Ouderschap
De niche Ouderschap bevat blogs die betrekking hebben op de enge, verwarrende en mooie reis die een kind opvoedt.

Persoonlijke financiën
De niche Personal Finance bevat blogs die mensen helpen hun geld te beheren, zodat ze financieel veiliger zijn.

Persoonlijke groei
De niche Persoonlijke groei bevat blogs die mensen helpen hun talenten aan te scherpen, obstakels te overwinnen, zich gelukkiger te voelen en de algehele kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Huisdieren
De niche Huisdieren bevat blogs van en voor dierenliefhebbers die alles behandelen, van interessante feiten over huisdieren tot advies over het trainen van huisdieren.

Fotografie
De niche Fotografie bevat blogs over de kunst van het mooie foto’s maken met je camera.

Paleo dieet
De niche Paleo dieet bevat blogs met betrekking tot zogenaamde “holbewoners”-diëten die zijn geïnspireerd op het voedsel dat onze voorouders van jager-verzamelaars zouden hebben gegeten.

Productiviteit
De niche Productiviteit bevat blogs die tips en trucs delen om u te helpen tijd te besparen, efficiënt te werken en meer gedaan te krijgen.

Religie
De niche Religie bevat blogs die betrekking hebben op een (of alle) op geloof gebaseerde ideologieën die op onze planeet bestaan.

SEO
De SEO-niche bevat blogs die advies geven over hoe u in de gelederen van zoekmachines kunt stijgen, zodat ze meer verkeer naar uw website sturen.

Sociale media
De niche Social Media bevat blogs die betrekking hebben op het tactische gebruik van sociale media voor het versterken van uw merk, het promoten van uw bedrijf en het stimuleren van uw verkoop.

Stijl
De niche Stijl bevat blogs die mensen helpen de basisprincipes van goed kleden te begrijpen, zodat ze er scherper uit kunnen zien en zich zekerder voelen in hun kleding.

Overleving
De Survival-niche bevat blogs voor mensen die zich willen voorbereiden op welke rampen dan ook die voor hun deur kunnen belanden.

Reizen
De niche Reizen bevat blogs die de avonturen en reistips delen van globetrotters die constant van de ene plaats naar de andere gaan.

Webdesign
De niche Webdesign bevat blogs die tips en tutorials delen met betrekking tot de kunst van het ontwerpen van websites en webapplicaties.

Schrijven
De schrijfniche bevat blogs die aspirant- en professionele schrijvers helpen hun vaardigheden aan te scherpen en (beter) te leven van hun kunst.

Laat in de comments zeker weten wat je vindt van onze lijst van mogelijke blog onderwerpen.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *